Schildersklus?

Dat regelen wij graag voor u!

Het is weer tijd voor die ene schilderklus. Uw kleuter heeft de muur als groot tekenvel gebruikt. Of vragen de nieuwe meubels om een nieuwe look op de muur? Het maakt ook niet uit! U bent gewoon op zoek naar een vakbekwame schilder bij u in de buurt. Een vakman die kwaliteit levert en bovendien ook nog eens betaalbaar is.

Wij staan voor u klaar! Of het nu gaat om advies of de volledige uitbesteding van uw schilderklus, Schildersvisie kan u helpen met het vinden van de juiste vakman bij u in de regio. Maar Schildersvisie gaat verder. Komt uw klus via onze website bij de vakman, dan begeleidt Schildersvisie, op uw wens, het gehele proces.

Dat proces ziet er als volgt uit.

 • 01

  U vraagt vrijblijvend een offerte aan via onze website.

 • 02

  Schildersvisie neemt contact met u op om de offerte door te spreken en, indien nodig, een en ander af te stemmen.

 • 03

  Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat Schildersvisie op zoek naar de juiste vakman voor deze klus.

 • 04

  Schildersvisie realiseert het contact tussen u en de vakman.

 • 05

  De vakman brengt een definitieve offerte uit. Bij akkoord maakt de vakman verdere afspraken met u over de uit te voeren werkzaamheden.

 • 06

  Werk in uitvoering!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Schildersvisie en laat u verrassen door onze marktconforme, maar scherpe tarieven. Schildersvisie laat zien dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn.

Ons netwerk

Het netwerk van Schildersvisie bestaat uit vakbekwame schilders, groothandels en fabrikanten met jarenlange ervaring binnen de branche. Professionals waarop Schildersvisie elke dag weer een beroep kan doen. De vakmensen binnen het netwerk van Schildersvisie zijn bovendien breed inzetbaar. Particuliere opdrachten, maar ook een samenwerking op grotere schaal, bijvoorbeeld met een VVE, gaat Schildersvisie niet uit de weg. Onze vakmensen zien in elke klus een uitdaging. Groot of klein, binnenhuis of buitenshuis is, wij staan voor u klaar!

U zoekt een schilder die net even wat verder gaat, die met u meedenkt en u adviseert wanneer dat nodig is. Deze schilders vindt u binnen het netwerk van Schildersvisie. Onze schilders gaan voor topkwaliteit. Hierbij maken ze gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke producten.

Duurzaamheid
5 jaar garantie

Hoogstaand schilderwerk door vakbekwame schilders. En niet te vergeten, de beste kwaliteitsproducten. Een gouden combinatie, vinden we bij Schildersvisie. Daarom werken wij enkel samen met vakbekwame schilders die een minimale garantietermijn van 5 jaar (aflopend) garanderen als u de opdracht laat uitvoeren via onze site.

Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Schildersvisie biedt u meerdere mogelijkheden om dit te doen.

Offerte aanvraag Schildersvisie.nl

Afspraak maken

 • Sectie-einde

 • Sectie-einde

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0518

Schildersvisie.nl is een platform bestaande uit verschillende regionale websites, verdeeld over heel Nederland. Van Tzummarum, Firdgum, Klooster-Lidlum, Oosterbierum, Menaldum, Slappeterp, Berlikum, Wier, Minnertsga tot Hijum, Oude Leije, Marrum, Hallum, Westhoek, Sint Annaparochie, Vrouwenparochie, Oudebildtzijl, Sint Jacobiparochie, Ferwerd en Hogebeintum, ook bij u in de buurt weten wij de juiste vakman voor u te vinden!

Wij staan voor u klaar!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • 071-2203024

Gewoon doen!

Besteed uw klus vandaag nog uit via Schildersvisie. Wij vinden voor u de juiste vakman voor uw opdracht. Gegarandeerd kwaliteit en nog betaalbaar ook.

Postadres

Willem de Zwijgerlaan 2A
2316 GB Leiden
Onderdeel van Madervisie BV
KVK 82848742
Schildersvisie 2024 | Algemene voorwaarden